onsdag den 23. juni 2010

Jeg har forelsket mig i denne fine ring her. De har også andre rigtig fine ting.

fredag den 18. juni 2010

I går tog jeg en pause på Store Torv med mit strikketøj, en kop kaffe og en sovende Otto. Det var lige i øjet. På vej hjem fandt jeg en skøn "symaskinetilbehørsæske", så nu har jeg to, og en samling kan begynde. Da vi kom hjem lå Undervisere.dk (som er et månedsmagasin fra Danmarks lærerforening) i vores postkasse, og på side 16 dukkede min skønne mor op. Der er en artikel omkring voksenspecialundervisningens svækkede vilkår efter amternes nedlægning, hvor de har talt med min mor, og jeg synes, hun er superskarp.



Jeg fik lige to timer alene nede i byen hertil aften, og det blev til en fin billig undertrøje fra H&M, to par ballerinaer til samlingen (450 for to par) og lidt nyt garn til at brodere med.



mandag den 14. juni 2010

Vi lavede hjemmelavede gaver lørdag aften og fik håndmadder til. Det blev til et sykit til Cecilie, fordi hun var så sød at klippe Georg i går. Og et tegnehæfte og klistermærkeæske til Sigrid, som fyldte 3 år.







fredag den 11. juni 2010

Lige et par billeder fra i dag. Jeg har bagt fødselsdagspandekager og ryddet op i alt mit garn. Resten af dagen skal jeg hygge med Georg og Otto, da farmand først kommer hjem i aften. God fredag.





onsdag den 9. juni 2010

En onsdag i billeder. Vi har været ude at gå i regnvejret, købt friske jordbær fra Samsø til jordbærmadder, strikket på trøje og lagt rent sengetøj på Georgs seng. Og så lige en anbefaling, hvis du bor i Århus. På Arkitekskolen er der en biks som hedder Architegn, og de har sindsygt mange fine ting. Var forbi og hente nye forsyninger af deres prikkede klistermærker.







tirsdag den 8. juni 2010

I dag er Georg syg, så vi hygger herhjemme. Lige et par billeder fra vores formiddag.







søndag den 6. juni 2010

Dagens loppefund.



lørdag den 5. juni 2010

Go' lørdag morgen.



Vi har været udenfor i det fantastiske vejr de seneste par dage. Georg lavede også et kort til farmand i går. Han er hel vild med at sætte klistermærker på.

























fredag den 4. juni 2010


Otto er ikke længere en lille uskyldig baby. Her til morges lavede han sin allerførste rigtige lorteble. Georg blev ved med at sige, at vi skulle tage et billede af den, så det gjorde vi, og så skulle hans egen ble også foreviges. Så her er de.



Så blev puden færdig, og jeg synes den blev fin. Min veninde Marie fyldte 29 år i går, så hun fik den i fødselsdagsgave, og blev glad for den. Georg lavede kortet, så alt var hjemmelavet.